Familie

Facebook
Twitter
LinkedIn

Onze samenleving is van mening dat het gezinsleven zo belangrijk is dat we het hebben opgenomen in het Europees Verdrag voor de rechten van de mens. Hij zegt dat iedereen het recht heeft zijn privé- en gezinsleven te respecteren. In Nederland kennen we ook de rechten van de persoon en het gezin. In dit rechtsgebied zijn veel juridische zaken geregeld met betrekking tot uw gezin en relaties.

Het belangrijkste onderdeel van dit rechtsgebied is echtscheiding. We hebben een apart gedeelte van onze website gewijd aan dit onderwerp omdat het een grote impact op je leven heeft en ook heel gewoon is.

Natuurlijk vallen huwelijk en samenleving ook onder het familierecht. Hoewel steeds minder mensen elk jaar in Nederland trouwen, is het nog steeds de populairste manier om een ​​nieuw gezin te stichten. Het aantal verenigingen neemt toe en het aantal samenwonende paren blijft groeien. Wanneer hij kiest voor en trouwt met of lid wordt van een samenleving, wordt hij geconfronteerd met veel obstakels. Naast alle romantiek zijn er (helaas) ook veel juridische problemen op te lossen.

Wilt u meer weten over familie- of relatiegeschillen of problemen? Bel dan een van onze advocaten

Misschien ook interessant

Fortuna Legal diensten business

5 tips tegen wanbetalers

Je hebt het weer goed gedaan. Dit dringende verzoek buiten kantoortijden heeft voor een aangenaam klimaat op tijd gezorgd. Met zorgvuldig advies

Werk

Heeft u een geschil op het werk en wilt u uw rechten en plichten weten? Dan ben je hier Wij helpen u

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *