Diensten

Wij zijn uw partner in juridische zaken

Meer dan juridisch advies

Wij bieden onze diensten aan op de volgende gebieden:

Fortuna Legal diensten familierecht

FAMILY

Het verband tussen levenspartners en hun familieleden kan onder druk komen te staan. Dan is het belangrijk om de regie over zo’n emotionele situatie te behouden. De advocaten en juristen van Fortuna Legal hebben veel ervaring in de begeleiding bij echtscheiding, nalatenschap en andere familiezaken. Bel ons dus gerust voor vragen over uw alimentatie en erfkwestie.

Fortuna Legal diensten werk

WORK

Het verwerven van inkomen is erg belangrijk voor mensen. Wanneer dit getorpedeerd wordt door bijvoorbeeld letselschade of een breuk in de relatie met uw werkgever, is het zaak om snel contact te zoeken met Fortuna Legal. Deze advocaten en juristen zijn gewend om regie te houden en de juiste stappen te zetten om het resultaat te boeken wat u nodig heeft. Wij zijn bedreven in (letsel-)schadeberekeningen en transitievergoedingen in arbeidszaken.

Fortuna Legal diensten business

BUSINESS

Eigenaren van bedrijven en investeerders hebben graag de beschikking over een eigen huisadvocaat, die alle ins en outs kent van de klant en de markt. Of het nu gaat om een (internationale) incasso of handelszaken, de advocaten en juristen van Fortuna Legal begrijpen dat het onderaan de streep gaat om wat het opbrengt, in welzijn en welvaart. Daarom bieden wij een ondernemersabonnement aan, vraag naar de voorwaarden. Efficiënt en voortvarend.

Fortuna Legal Advocaten & Juristen

grensoverschrijdend e transfrontalieri

Family - Work - Business
Internationale zaken

Als specialist voor Italiaanse zaken is aan Fortuna Legal verbonden de Italiaanse advocate mevrouw Raffaela Amato van het Italiaans Juridisch Bureau Amato http://bureau-amato.nl/.

L’avv. Amato è italiana di Roma e aiuta i nostri clienti italiani a ottenere la necessaria assistenza legale in modo rapido ed efficiente. È specializzata in diritto di famiglia, successioni, immobiliare e attività internazionale di recupero crediti.

Legal opinion

De werkwijze van Fortuna Legal begint met helder maken waar het over gaat en samen met de klant uit te werken welk stappenplan gevolgd wordt om het doel te bereiken. Dit lijkt voor de hand te liggen en de klant anno nu verwacht dit ook. Vraag naar de mogelijkheden voor een legal opinion of een second opinion van Fortuna Legal. Indien de klant een rechtsbijstand verzekering heeft worden kosten daarvan vaak vergoed, vraag naar de mogelijkheden.

Echtscheiding

Een op de drie huwelijken loopt spaak en de tendens gaat richting de vijftig procent. Een gezamenlijke advocaat lijkt voor de hand te liggen, maar hoe zit het dan met de tegengestelde belangen onder de oppervlakte? En goede rechtshulp houdt ook rekening met de emoties en de gevolgen ervan op de juridische procedure, hoe zit het daarmee? De advocaten en juristen van Fortuna Legal kunnen hiermee helpen. Gebruik onze alimentatietool voor een eerste ruwe check van de hoogte van de alimentatie.

Direct alimentatie berekenen

Nalatenschap

Op dit moment komt er een enorme transitie aan van vermogen van de generatie babyboomers naar de generatie van de millennials. Het goed regelen van schenkingen en de overdracht van vastgoed, naast bijvoorbeeld het treffen van voorzieningen voor uw (klein)kinderen wanneer ze een huis gaan kopen of gaan studeren hoort daar bij. Bij grensoverschrijdende vermogens, bijvoorbeeld in de vorm van aandelen, komen daar nog extra aandachtspunten bij. Fortuna Legal weet waar het over gaat. Vraag naar de mogelijkheden van een fixed fee of pars quota litis.

Letselschade

Betrokken geweest bij een verkeersongeluk of slachtoffer van een geweldsdelict met letsel tot gevolg? Dan kunt u in bepaalde gevallen een schadeclaim indienen. De advocaten en juristen van Fortuna Legal helpen u graag. Zij zetten de zaak voor u op een rij, dienen de juridisch juiste aansprakelijkheidstelling voor u in en procederen zo nodig bij de rechtbank om de schade vergoed te krijgen. De kosten zullen we verhalen op de tegenpartij, tenzij dat volgens de wet niet mogelijk is. Belt u voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Arbeidszaken

Werknemersrechten staan onder druk. De kantonrechtersformule maakte plaats voor de transitievergoeding en werkgevers houden soms werknemers in dienst als ‘slapende’ medewerker, enkel om loonbetaling te ontgaan. Bij ontslag (op staande voet) is het zaak om direct een advocaat in te schakelen, bel dan onze ‘ontslag hotline’: 055 5690228 en Fortuna Legal staat voor u klaar. 

Incasso

Onbetaalde facturen behoren tot de grootste ergernissen van ondernemers. Factoring met een adequate debiteurenadministratie en daarbij aansluitend incassotraject is dus van groot belang. Fortuna Legal richt dit graag voor u in. Als incassoklant krijgt u van ons via een aparte website een eigen toegang tot het dossier, zodat u steeds kunt zien wat de stand van zaken is. Wanbetalers kunnen afhankelijk van de zaak een juridische procedure dan wel een faillissementsaanvraag tegemoet zien. Hiervoor spreken we desgewenst een vast bedrag af, wanneer het niet mogelijk is om alle kosten op de debiteur te verhalen. Want dat is het uitgangspunt. Helder en adequaat. Ook interesse in uw eigen incasso module?

Bel: 055 5690228.

Ondernemersabonnement

Als ondernemer wilt u handelen, geen lange verhalen en boter bij de vis. Fortuna Legal is al jarenlang gewend voor ondernemers op te treden en kwam tot de conclusie dat het gebruikelijke ‘uren maal tarief’ veelal niet passend is. Daarom is er het ondernemersabonnement. Voor een vast bedrag per jaar heb je deze (fiscale) kostenpost in beeld en is de ondernemer verzekert van een eigen huisadvocaat of jurist die weet van de hoed en de rand in vennootschapsland. Fortuna Legal werkt samen met een (voormalig) curator die precies weet hoe opgetreden moet worden bij insolventie en faillissement. Ook voor de herstructurering van rechtsvormen kunt u bij Fortuna Legal prima terecht.

Ga naar de Onze experts pagina voor meer informatie over onze advocaten of ga naar de contact pagina om contact met ons op te nemen.

Klik hier voor het Kantoorklachtenregeling Fortuna Legal. Fortuna Legal is niet aangesloten bij de geschillenregeling Advocatuur. 

Heeft u problemen maar kunt u niemand om raad vragen?